Ondernemersclub Woerden GildePatroons

GildePatroons

Ondernemersclub Woerden

Een viertal bevlogen ondernemers uit de regio Het Groene Hart richtten in december 1999 de Ondernemersclub GildePatroons op. Inmiddels heeft deze unieke ondernemersclub ruimschoots aangetoond dat het bestaansrecht heeft. Er is een tamelijk laag ledenverloop en een gezonde aanwas van nieuwe ondernemersleden.

Ondernemersleden

Deze ondernemersclub biedt onderdak aan eigenaren of directeuren uit alle branches en met name binnen de profitsector. Van aannemer tot zuivelhandelaar en van advocaat tot zzp’er. Door deze bewuste keuze beschikt de ondernemersclub
– zowel binnen als buiten Woerden – over een relevant en breed uitgesmeerd netwerk. Dit blijkt comfortabel en uiterst efficiënt bij het uitwisselen van persoonlijke en zakelijke ervaringen of andere vraagstukken. Er is voor alles wel een klankbord te vinden.

Eigen locatie

De leden ontmoeten elkaar wekelijks op woensdagavond. Het clubgebouw is eigendom, makkelijk bereikbaar en bevindt zich aan de Touwslagersweg 6 in Woerden. Voor kleinschalige zakelijke ontmoetingen kunnen de leden terecht in het clubgebouw.

Intentie

Ondernemersclub GildePatroons heeft geen pretenties welke toebehoren aan een hoger maatschappelijk doel of andere servicegedachten. Echter, dit wil niet zeggen dat de ondernemersclub zich niet ontwikkelt of aan de weg timmert. Integendeel zelfs. De intentie van de club is actief contact onderhouden met gelijkgestemden en trachten op harmonieuze wijze ondernemers, en hun belangen, samen te brengen.

Voor meer informatie kunt u navigeren op deze site.

Wilt u lid worden van onze ondernemersclub?