GildePatroons

Ondernemersclub Woerden

Ondernemersleden

Welkom bij de bruisende wereld van GildePatroons, waar ondernemers van alle branches samenkomen en waar het hart van het bedrijfsleven sneller gaat kloppen! Bij ons vind je een kleurrijk gezelschap van aannemers, advocaten, zzp’ers en zelfs zuivelhandelaren.

Onze bewuste keuze om diversiteit te omarmen heeft ervoor gezorgd dat GildePatroons een uitgestrekt en relevant netwerk heeft, zowel binnen als buiten Woerden. Bij GildePatroons geloven we dat het delen van persoonlijke en zakelijke ervaringen de sleutel is tot succes. Daarom bieden wij jou een comfortabele en uiterst efficiënte omgeving waarin je jouw vraagstukken kunt delen en waar altijd een klankbord te vinden is.

Of je nu wilt sparren over een innovatief project, op zoek bent naar advies voor jouw start-up of gewoon wilt connecten met gelijkgestemde ondernemers, GildePatroons staat voor je klaar. Wij zijn niet zomaar een ondernemersclub, wij zijn een sprankelende gezelschap waarin briljante geesten samenkomen, ideeën tot leven komen en successen worden gevierd.

Word lid van GildePatroons en stap in een wereld vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en onbegrensde groeikansen. Samen tillen we ondernemerschap naar een hoger niveau en laten we de vonken van creativiteit en samenwerking overal oplichten.

Eigen locatie

Op woensdagavond bruist ons clubgebouw aan de Touwslagersweg 6 in Woerden van energie en ondernemerschap. Hier komen onze leden samen om te connecten, te leren en een borreltje te drinken!

Ons clubgebouw, is niet zomaar een locatie. Het is ons trotse eigendom, gemakkelijk bereikbaar en gevuld met de juiste vibes. Hier organiseren we kleinschalige zakelijke ontmoetingen, vieren we feestjes en zorgen we dat er nieuwe verbindingen ontstaan.

Bij GildePatroons draait het niet alleen om het delen van kennis en ervaring, maar ook om het creëren van onvergetelijke momenten. Verwacht thema avonden, boeiende sprekers en bruisende netwerkmogelijkheden die jouw zakelijke wereld op zijn kop zetten.

Dus kom op woensdagavond naar ons clubgebouw wij ontvangen jou met open armen en een gezellige no-nonsens sfeer.

Intentie

Bij GildePatroons draait het niet om pretenties of maatschappelijke doelen, maar om iets veel groters: een bruisende community van ondernemers die samen het verschil maken! We zijn misschien bescheiden, maar dat betekent niet dat we stilzitten… Integendeel, we zijn altijd in beweging, altijd op zoek naar nieuwe manieren om te groeien en te bloeien. Bij GildePatroons draait alles om verbinding. We zijn een club die bruggen slaat tussen gelijkgestemde ondernemers en hun belangen.

Onze intentie is helder: we willen een actief en harmonieus netwerk creëren waarin ondernemers elkaar vinden, versterken en samen naar grotere hoogten stuwen. Bij GildePatroons geloven we in de kracht van samenkomen, van delen en van elkaar inspireren. We zijn een levendige gemeenschap die barst van de energie en de passie voor ondernemerschap. Dus als jij klaar bent om je aan te sluiten bij een club die niet alleen praat, maar ook actie onderneemt, dan is GildePatroons dé plek voor jou.

Laat de wereld weten dat jij er klaar voor bent om jezelf en je onderneming naar nieuwe hoogten te tillen. Sluit je aan bij GildePatroons en ontdek een wereld vol kansen, groei en meesterlijk ondernemerschap. Samen zorgen we ervoor dat de toekomst nóg helderder schittert!

Wilt u lid worden van onze ondernemersclub?