Info & lid worden

Lid worden van deze unieke ondernemersclub in Woerden?
Vul hier het inschrijfformulier in.

Het bestuur en de leden van de Ondernemersclub GildePatroons nodigen iedere ondernemer van harte uit om bij interesse één van onze wekelijkse ontmoetingen bij te wonen.
Zo krijgt we een beeld van elkaar.

Info & lid worden

Kom er gezellig bij! Het bestuur en de leden van de Ondernemersclub GildePatroons geven je een warm welkom om deel te nemen aan onze wekelijkse bijeenkomsten.Leer elkaar kennen en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Over ons

Welkom in onze wereld! Bij onze wekelijkse bijeenkomsten draait het allemaal om gezelligheid en het delen van persoonlijke en zakelijke avonturen. Ontspannen sfeer, interessante gesprekken, wat lol, lekkernijen en misschien zelfs een spelletje.

Het is het perfecte toevluchtsoord in een hectische week. Doe met ons mee en geniet van een welverdiende pauze!

Zijn er thema- of netwerkavonden?

Natuurlijk! Als ondernemers weten we dat netwerken altijd op de loer ligt.  Maar bij ons staat het niet op de voorgrond, integendeel zelfs.  Onze focus ligt op gezelligheid en ontspanning. Thema-avonden zijn af en toe aanwezig, maar het draait vooral om de hechte band en het plezier dat we delen.

Regels en verplichtingen

Bij ons draait het om vrijheid! Regels en verplichtingen zijn schaars in onze ondernemersclub.

We hebben geen pretenties van een hoger doel of nobele dienstverlening.
Maar dat betekent niet dat er achter de schermen niets gebeurt!

We verwachten wel dat elk lid op zijn eigen unieke manier een steentje bijdraagt aan het welzijn van de vereniging.  Of je nu het interieur een opfrisbeurt geeft, een leuk dagje uit organiseert of een groep verzamelt voor ons jaarlijkse “Stadsgolf Woerden” evenement.
Iedereen kan zijn eigen stempel drukken en samen maken we er iets geweldigs van!

Het bestuur

Bij ons bestuur vliegen we soepel op afstand! We regelen de meeste verenigingszaken snel en met korte lijntjes. Grote beslissingen? Die worden besproken tijdens onze jaarlijkse ledenvergadering. We houden het luchtig, flexibel en vol energie!

Contributie

Heb je vragen over de contributie of andere financiële zaken? Geen zorgen, onze penningmeester André van der Heijden staat voor je klaar! Bel hem op 06-262 487 33. Onze contributie is all-inclusive. Dat betekent dat alles is inbegrepen: lekkernijen, hapjes, huur van onze unieke zelfgebouwde verenigingsruimte (die overigens beschikbaar is voor al onze leden, voor zowel zakelijke als persoonlijke activiteiten).

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Geen gedoe met ingewikkelde afspraken. Als je niets laat weten, wordt je lidmaatschap automatisch met één jaar verlengd. We houden het simpel en zorgeloos!

Het bestuur en de leden hopen u snel te ontmoeten op de Touwslagersweg 6f te Woerden!

Wilt u lid worden van GildePatroons?