Stadsgolf Woerden

Georganiseerd door GildePatroons

Noteer alvast zaterdag 9 september, want dat is de datum van Stadsgolf 2023.

Wat begon als een bescheiden evenement, is inmiddels uitgegroeid tot een absolute must-attend op de evenementenkalender van het Groene Hart. StadsGolf is dé gelegenheid voor ondernemers en hun relaties die houden van golfen én gezelligheid. Dus als je graag een balletje slaat en tegelijkertijd wilt netwerken, dan is dit jouw event!

Inschrijven Stadsgolf

Wil je je aanmelden voor de komende editie van Stadsgolf?

Naar inschrijfformulier

Hoe is StadsGolf eigenlijk ontstaan?

Laten we het aan Rob Stikvoort vragen, oud-lid en initiator van StadsGolf.

Rob, hoe kwam je destijds op het idee?
“Nou, eigenlijk heb ik het idee gewoon geleend. Je kunt zelfs zeggen dat ik het gejat heb, want een paar jaar geleden zag ik mensen ergens in Nederland iets soortgelijks spelen. Ze speelden toen op een veel kleiner veld en met van die nepballetjes. Volgens mij waren het zelfs geen ‘echte’ golfers, maar ik kon zien dat iedereen enorm veel plezier had. Op dat moment was ik net voorzitter geworden van de ondernemersclub en kreeg ik het idee om het concept van StadsGolf verder uit te bouwen en er meer inhoud aan te geven.

Ik was ervan overtuigd dat het een leuke activiteit zou zijn en een goede manier om de ondernemersclub steviger neer te zetten in het ondernemerslandschap van Woerden en omgeving. Achteraf kan ik zeggen dat dit behoorlijk goed gelukt is. Ik heb inmiddels het stokje overgedragen aan een nieuwe generatie leden. En ik moet zeggen, zij hebben echt de kar getrokken met frisse ideeën. Ze hebben het concept duidelijk naar volwassenheid gebracht. Het is geweldig om te zien wat StadsGolf uiteindelijk is geworden. Een teken van succes is dat ik zelf ook nog steeds graag meespeel.

Op de baan ontvangen we altijd positieve reacties over hoe leuk en ontspannen iedereen het vindt. Iedereen staat als het ware al te popelen om zich in te schrijven voor het volgende evenement.”

Wil jij StadsGolf sponsor worden?

Er zijn 4 mogelijkheden:

1. Hoofdsponsor
2. Gouden Sponsor €1250,-
3. Zilveren Sponsor €1000,-
4. Bronzen Sponsor €900,-

Voor meer informatie over de sponsoring kan je contact opnemen met Nico Veenhof 06-26058887

Is het een soort midgetgolf?

Laten we het aan Nico Veenhof vragen, lid en medeorganisator.

Wat kunnen mensen verwachten van StadsGolf? “Mensen denken misschien dat het om midgetgolf gaat, maar dat klopt niet helemaal. Ik zou het eerder vergelijken met Pitch & Putt. De banen hebben een maximale lengte van 100 meter. Spelers moeten een golfvaardigheidsbewijs hebben, inschrijfgeld betalen en zich aan de golfregels houden. Het parcours biedt genoeg uitdagingen voor iedereen. Er zijn voldoende puzzelmomenten. Dus als je van golf houdt, zul je zeker aan je trekken komen.

We hebben dit jaar ING Bank als fantastische hoofdsponsor en partner gevonden. En zoals elk jaar hebben we tal van andere sponsoren die het evenement mogelijk maken. We zijn hen enorm dankbaar. Op de baan, met hole-bordjes en reclamebanners, zullen ze allemaal in het zonnetje worden gezet.” Sponsoren kunnen op verschillende manieren betrokken zijn bij het evenement, zoals flightsponsor, holesponsor, een bepaald bedrag of in natura. Natuurlijk zijn ook sympathisanten van harte welkom.

Foto’s Stadsgolf

Ben jij benieuwd naar foto’s van eerdere edities? Klik dan hier om een impressie te krijgen.

Ondernemersclub GildePatroons is bedenker, organisator en uitvoerder van het StadsGolf Woerden

Voorzitter Thorgerd van Veldhuyzen zegt over de Stadsgolf:
Inmiddels is StadsGolf een jaarlijks terugkerend fenomeen dat lokaal en regionaal veel aandacht krijgt. Het event behoort zelfs tot de top-5 van jaarlijkse evenementen. En er staat alweer een nieuwe editie voor de deur, waarbij het aantal deelnemers en sponsoren gestaag groeit.

StadsGolf vervult duidelijk een behoefte en daar is de ondernemersclub trots op. Naast het genieten van een plezierige dag, heeft StadsGolf ook als doel om het persoonlijke en zakelijke netwerk van alle deelnemers te verbreden en versterken. Het draait immers om ondernemers, nietwaar? Elk jaar is anders en biedt inspiratie voor het volgende jaar. We streven altijd naar verbetering en vernieuwing. Ook dit jaar belooft weer een meesterlijke editie te worden!

Stadsgolf Woerden GildePatroons
Wil je deelnemen aan de komende editie van StadsGolf?