Stadsgolf Woerden

Georganiseerd door GildePatroons
Datum: 7 september 2024

Stel je voor: een ontspannen sfeer, lachende gezichten en het geluid van golfclubs die door de stad echoën.

De Stadsgolf is niet zomaar een golfervaring; het is een bruisend netwerkevenement waar professionals, ondernemers en enthousiastelingen samenkomen om zowel hun swing als hun zakelijke kring te verbeteren.

Waarom deelnemen aan Stadsgolf?

  1. Netwerken in Stijl: Ontmoet gelijkgestemden en bouw waardevolle zakelijke connecties op een unieke, informele manier.
  2. Speelplezier voor Iedereen: Zelfs als je nog nooit een golfclub hebt aangeraakt, zijn de Stadsgolf-spelletjes ontworpen voor alle niveaus. Plezier staat voorop!
  3. Teamspirit: Bindende momenten, teamspelletjes en lachwekkende uitdagingen versterken de teamgeest onder collega’s en vrienden.

Wat kun je verwachten?

  1. Golfen in de Stad: Beleef golf op een geheel nieuwe manier.
  2. Leuke Spel Elementen: Vergeet traditionele golfregels!
  3.  Culinair Genot: Geniet van heerlijke hapjes en drankjes tussen de swings door, want een goede tijd gaat hand in hand met goed eten.
  4. Prijzen en Eer: Competeer voor fantastische prijzen en verdien de eer van de Stadsgolf Kampioen!

Mis dit niet – markeer de datum in je agenda, nodig je vrienden en collega’s uit en bereid je voor op een dag vol onvergetelijke momenten bij de Stadsgolf in Woerden, georganiseerd door GildePatroons.
Ontdek de stad, breid je netwerk uit en laat de golfer in je los!

Vooraf al even sfeer proeven?
Wij nodigen je graag uit voor de Stadsgolf Kickoff op woensdag 15 mei 2024 om 20.00 uur in ons clubhuis. Een avondje gezellig sfeer proeven, andere ondernemers ontmoeten en dat alles onder het genot van een hapje en een drankje. Reserveer deze datum in je agenda voor een informatieve avond en proost met ons op het aanstaande Stadsgolf evenement.

Inschrijven Kickoff

Wil je je aanmelden voor de komende Kickoff?

Inschrijven Stadsgolf

Wil je je aanmelden voor de komende editie van Stadsgolf?

Hoe is StadsGolf eigenlijk ontstaan?

Laten we het aan Rob Stikvoort vragen, oud-lid en initiator van StadsGolf.

Rob, hoe kwam je destijds op het idee?
“Nou, eigenlijk heb ik het idee gewoon geleend. Je kunt zelfs zeggen dat ik het gejat heb, want een paar jaar geleden zag ik mensen ergens in Nederland iets soortgelijks spelen. Ze speelden toen op een veel kleiner veld en met van die nepballetjes. Volgens mij waren het zelfs geen ‘echte’ golfers, maar ik kon zien dat iedereen enorm veel plezier had. Op dat moment was ik net voorzitter geworden van de ondernemersclub en kreeg ik het idee om het concept van StadsGolf verder uit te bouwen en er meer inhoud aan te geven.

Ik was ervan overtuigd dat het een leuke activiteit zou zijn en een goede manier om de ondernemersclub steviger neer te zetten in het ondernemerslandschap van Woerden en omgeving. Achteraf kan ik zeggen dat dit behoorlijk goed gelukt is. Ik heb inmiddels het stokje overgedragen aan een nieuwe generatie leden. En ik moet zeggen, zij hebben echt de kar getrokken met frisse ideeën. Ze hebben het concept duidelijk naar volwassenheid gebracht. Het is geweldig om te zien wat StadsGolf uiteindelijk is geworden. Een teken van succes is dat ik zelf ook nog steeds graag meespeel.

Op de baan ontvangen we altijd positieve reacties over hoe leuk en ontspannen iedereen het vindt. Iedereen staat als het ware al te popelen om zich in te schrijven voor het volgende evenement.”

Wil jij StadsGolf sponsor worden?

Er zijn 4 mogelijkheden:

1. Hoofdsponsor
2. Gouden Sponsor €1250,-
3. Zilveren Sponsor €1000,-
4. Bronzen Sponsor €900,-

Voor meer informatie over de sponsoring kan je contact opnemen met Nico Veenhof 06-26058887

Is het een soort midgetgolf?

Laten we het aan Nico Veenhof vragen, lid en medeorganisator.

Wat kunnen mensen verwachten van StadsGolf? “Mensen denken misschien dat het om midgetgolf gaat, maar dat klopt niet helemaal. Ik zou het eerder vergelijken met Pitch & Putt. De banen hebben een maximale lengte van 100 meter. Spelers moeten een golfvaardigheidsbewijs hebben, inschrijfgeld betalen en zich aan de golfregels houden. Het parcours biedt genoeg uitdagingen voor iedereen. Er zijn voldoende puzzelmomenten. Dus als je van golf houdt, zul je zeker aan je trekken komen.

We hebben dit jaar ING Bank als fantastische hoofdsponsor en partner gevonden. En zoals elk jaar hebben we tal van andere sponsoren die het evenement mogelijk maken. We zijn hen enorm dankbaar. Op de baan, met hole-bordjes en reclamebanners, zullen ze allemaal in het zonnetje worden gezet.” Sponsoren kunnen op verschillende manieren betrokken zijn bij het evenement, zoals flightsponsor, holesponsor, een bepaald bedrag of in natura. Natuurlijk zijn ook sympathisanten van harte welkom.

Foto’s Stadsgolf

Ben jij benieuwd naar foto’s van eerdere edities? Klik dan hier om een impressie te krijgen.

Ondernemersclub GildePatroons is bedenker, organisator en uitvoerder van het StadsGolf Woerden

Voorzitter Thorgerd van Veldhuyzen zegt over de Stadsgolf:
Inmiddels is StadsGolf een jaarlijks terugkerend fenomeen dat lokaal en regionaal veel aandacht krijgt. Het event behoort zelfs tot de top-5 van jaarlijkse evenementen. En er staat alweer een nieuwe editie voor de deur, waarbij het aantal deelnemers en sponsoren gestaag groeit.

StadsGolf vervult duidelijk een behoefte en daar is de ondernemersclub trots op. Naast het genieten van een plezierige dag, heeft StadsGolf ook als doel om het persoonlijke en zakelijke netwerk van alle deelnemers te verbreden en versterken. Het draait immers om ondernemers, nietwaar? Elk jaar is anders en biedt inspiratie voor het volgende jaar. We streven altijd naar verbetering en vernieuwing. Ook dit jaar belooft weer een meesterlijke editie te worden!

Stadsgolf Woerden GildePatroons
Wil je deelnemen aan de komende editie van StadsGolf?