Stadsgolf Woerden GildePatroons

Stadsgolf Woerden

Georganiseerd door GildePatroons

Ondernemersclub GildePatroons maakt zich op voor de volgende editie van StadsGolf Woerden. Pak de agenda er maar bij want zaterdag 9 september 2023 is het weer zover. StadsGolf is een evenement dat klein begon en in de loop der jaren is uitgegroeid tot een belangrijk event op de evenementenkalender van het Groene Hart. Kortom: een sportief evenement voor alle ondernemers en hun relaties die kunnen golfen en dit willen combineren met gezelligheid en netwerken.

Foto’s Stadsgolf

Bent u benieuwd naar de foto’s van voorgaande edities van het StadsGolf? Bekijk dan hier de foto’s.

Bekijk foto’s

Inschrijven Stadsgolf

Wilt u zich inschrijven om deel te nemen aan de komende editie van StadsGolf?

Naar inschrijfformulier

StadsGolf sponsoren?

Wilt u StadsGolf Woerden sponsoren? Geweldig, neem snel contact met ons op!

Neem contact op

Hoe is StadsGolf ontstaan?

We vragen het aan Rob Stikvoort, oud-lid/voorzitter en initiator van het StadsGolf.

Hoe ben je destijds op het idee gekomen?
“Eigenlijk heb ik het idee gewoon geleend. Zeg maar gejat, want een aantal jaar geleden zag ik het ergens in Nederland gespeeld worden door mensen. Er werd toen wel gespeeld op een veel kleiner veld en met van die nepballetjes. Het waren volgens mij ook geen ‘echte’ golfers, maar ik kon wel zien dat iedereen zich kostelijk vermaakte. Ik was kersverse voorzitter van de ondernemersclub en vatte het plan op om het concept van StadsGolf verder uit te bouwen en meer inhoudelijke betekenis te geven. ‘Leuk om te doen’ was mijn stellige overtuiging en een goed voertuig om de ondernemersclub steviger in het ondernemerslandschap van Woerden en omgeving te positioneren.

Achteraf kan ik zeggen dat dit vrij aardig gelukt is. Het stokje heb ik inmiddels geruime tijd geleden overgedragen aan een nieuwe lichting leden. En ik moet zeggen: die trekken behoorlijk aan de kar met veel frissen ideeën. Ze hebben het concept duidelijk tot volwassenheid gebracht. Erg bevredigend om te zien wat er uiteindelijk is geworden van StadsGolf. Een graadmeter is dat ik zelf ook nog graag meespeel. We krijgen op de baan alom positieve reacties over hoe leuk en ontspannen iedereen het vindt. Iedereen staat bij wijze van spreken alweer te dringen om zich voor de volgende happening in te schrijven.’’

Is het een soort midgetgolf?

We vragen het aan Nico Veenhof, lid en medeorganisator. 

Wat kunnen mensen verwachten van StadsGolf?
“Mensen van buitenaf vormen misschien het beeld dat het om midgetgolf gaat. Niets is minder waar. Ik vind dat je het beter kunt vergelijken met Pitch & Putt. De banen die uitgelegd zijn hebben een maximale lengte van 100 meter. Spelers dienen over een golfvaardigheidsbewijs te beschikken, inschrijfgeld te betalen en zich te houden aan het golfreglement m.b.t. de regels in de baan. Het uitgestippelde parcours beschikt over voldoende puzzelmomenten voor iedereen. Uitdagingen genoeg dus! Iedere golfliefhebber komt redelijk aan zijn of haar trekken. In de ING Bank hebben we een fantastische hoofdsponsor en gedegen partner gevonden. Net zoals andere jaren hebben we ook weer tal van andere sponsoren die het evenement voor ons mogelijk maken. Uiteraard zijn wij onze sponsoren erg dankbaar. Deze mogen wij zeker niet vergeten te noemen. In de baan, d.m.v. hole-bordjes en op de reclamebanners, zijn deze allemaal uitgelicht.”

Sponsoren kunnen zich aan het evenement verbinden op tal van manieren. Als flightsponsor, holesponsor, een bepaald bedrag of in natura. Uiteraard zijn sympathisanten ook van harte welkom. Bent u geïnteresseerd in een leuke dag en wilt u zich aanmelden als sponsor? Stuur dan een mail naar ons secretariaat.

Ondernemersclub GildePatroons is bedenker, organisator en uitvoerder van het StadsGolf Woerden. Uit het bestuur:

Inmiddels is het StadsGolf een jaarlijks terugkerend fenomeen dat plaatselijk en regionaal de nodige aandacht krijgt. Er wordt zelfs gefluisterd dat dit event ergens in de top-5 van de jaarlijkse evenementen vertoeven. Hoe dan ook, er komt alweer een volgende editie aan en het is prettig daarbij te constateren dat het aantal deelnemers en sponsoren een gezonde stijgende lijn vertoond. StadsGolf voorziet blijkbaar in een behoefte en daar is de ondernemersclub gepast trots op.

Een genoeglijke dag hebben op zich is al bevredigend, maar graag benoemt Ondernemersclub Gildepatroon ook de achterliggende doelstelling van het StadsGolf: verbreding en versterking van het persoonlijke en zakelijke netwerk van alle deelnemers. Het draait immers om ondernemer nietwaar? Ieder jaar is anders, want elk jaar wordt er weer genoeg inspiratie opgedaan voor het volgende jaar. Het kan altijd beter en anders. Maar ook dit jaar komt het weer meesterlijk voor elkaar!

Stadsgolf Woerden GildePatroons
Wilt u deelnemen aan de komende editie van StadsGolf?